Albert Chapel's Blog

Een modieuze chocoladejurk? Albert Chapel maakt het waar met ‘Eatable Fashion’!

Afgelopen vrijdag lanceerde Albert Chapel het project ‘Eatable Fashion’ met een prachtige chocoladejurk op het podium van Miss Avant Garde 2015. Een chocoladejurk? Ja, een jurk ontworpen van pure chocolade.

Wearable Art Awards Holland 2016

Op zaterdag 28 mei had Albert Chapel het podium in de Grote Sint Laurenskerk te Alkmaar tijdens het evenement Wearable Art Awards Holland 2016 (WAAH) om zijn manier van anders denken te presenteren. WAAH is een 2 uur durende show met dans, muziek en geluids- en lichteffecten waarbij ruim 30 modellen in kostuums van designers en kunstenaars uit binnen- en buitenland over de catwalk lopen. Albert Chapel presenteerde hier zes unieke ontwerpen tijdens zijn gast act.

Types houten vloeren

Ondanks de vele vloersoorten, blijft de houten vloer nog steeds erg populair. Dat is eigenlijk niet zo gek, want met een houten vloer kun je enorm veel kanten op. De vloer is onlosmakelijk verbonden met het interieur. Met een houten vloer kun je vrijwel elke sfeer creëren. In dit artikel geven we je de basisinformatie over de vele mogelijkheden en keuzes die je hebt bij de aanschaf van een houten vloer.

Wet Cut Wood, beter dan de standaard vloeren!

Bij het kopen van een houten vloer, moet je een hoop vergelijken en je daarvoor dus goed inlezen. Want een vloer, dat koop je niet zomaar. Welke vloeren zijn geschikt voor jouw woning? Welke vloeren vindt je mooi en niet mooi? Naar welke stijl ben je op zoek? Er zijn verschillende soorten vloeren. In dit artikel geven we je een goed inzicht in de nieuwe methode van Albert Chapel, namelijk 'Wet Cut Wood'.

Zeewier, de toekomst in consumptie en techniek!

Bij het ontwerpen van de eco jurk heeft Albert Chapel een unieke uitgangspunt genomen. Want was is eco? Op deze vraag Antwoord Albert Chapel: "eco is zeewier en gaat in de toekomst heel belangrijk worden. Niet alleen voor consumptie, maar ook in de techniek biedt zeewier vele oplossingen".

Week 2: Laura Ghobrial bij Miss Eco Universe

"I'm sorry, what did you say?". Van moeheid en spanning verstond ik haast geen Engels meer. Ik had net mijn dans voor de talentenshow aan de jury laten zien ter goedkeuring.

Week 1: Laura Ghobrial bij Miss Eco Universe

Miss Eco Nederland, Laura Ghobrial, is voor drie weken naar Egypte om te strijden voor de titel 'Miss Eco Universe'. Elke week stuurt zij ons een update van haar belevingen via onze blog. Heb je haar introductieblog nog niet gelezen? Lees deze dan eerst.

Albert Chapel bij I'M DESIGN

Afgelopen zaterdag was Albert Chapel te gast op het evenement I’M DESIGN in İnegöl (Turkije). Dit evenement stond in het teken van meubeldesign. Albert Chapel gaf hier een inspiratiespeech aan jonge designers uit de omgeving.