Leren vloeren

Op zoek naar een zeer unieke en luxueuze vloer? Kies dan voor leer! Je kan er vele kanten mee op van robuust industrieel tot een hele gelikte look. Daarnaast is elke denkbare kleur realiseerbaar!

 

Voordelen

Waterbuffelleer is een compacte leersoort dat zich goed laat afwerken volgens de Din A1 norm en heeft zich bewezen als vloersoort. Het wordt al jaren in het interieur gebruikt, maar zelden als vloer. Maar wist u dat een leren vloer vele voordelen heeft? Zo verwijder je krassen in de vloer door het oppervlak vochtig af te nemen, is het makkelijk en goed schoon te houden en voelt het zeer aangenaam onder de voeten. Een leren vloer is uitermate geschikt voor de horeca. Het heeft net als hout een resistentie van 16 uur tegen vuil, zoals wijn of voedselresten. Daarnaast leidt waterbuffelleer warmte en kou makkelijker door dan andere vloersoorten, een ideale vloer voor vloerverwarming en vloerkoeling dus!

 

Werkwijze

Albert Chapel Galerie onderscheidt zich door hele huiden te gebruiken. Dat is ongekend! Andere aanbieders snijden de huiden in blokken, wat naar onze mening niet natuurlijk en niet mooi is. Wij kiezen altijd voor de meest natuurlijke optie. Daarnaast wordt het restafval door hele huiden te gebruiken geminimaliseerd. De huiden worden in organische vormen aan elkaar gekoppeld en vervolgens verlijmd. Zo zijn ook de naden resistent tegen vloeistoffen en andere vervuiling.

8992 0 Share this: