Beton Cire

De beton look is de laatste jaren helemaal in en dat is niet gek. Beton heeft een rustgevende uitstraling, maar is tegelijkertijd stoer, robuust en warm. Je kan er vrijwel alle kanten mee op. Ga je voor een ruwe look of een hele gladde? Wat je ook kiest, met een betonvloer maak je een krachtige statement.

Voordelen
De kracht van natuur
Een beton vloer is anders dan een gietvloer. Beton bestaat uit zand, cement en rubber. Een gietvloer is synthetisch. Een vloer gemaakt van natuurelementen houdt zich beter staande dan een synthetische vloer. Zo is een gietvloer kras- en scheurgevoeliger. Dit probleem heb je bij een beton vloer niet.

Naadloos design
De betonvloer is vlak, geheel naadloos en kent vele gezichten. Zo past een betonvloer bij elke interieurstijl!

Duurzaam
Een groot voordeel van een betonvloer is dat het geluidisolerend, warmte-isolerend en slijt- en krasvast is. Zo kan de vloer tegen een flinke stoot en is het geschikt voor zowel kantoren, horeca als het huis. Een betonvloer gaat een levenlang mee en is daardoor een zeer duurzame vloer!

 

Stijlen
Beton biedt vele mogelijkheden in stijlen en kleuren. Vrijwel elke kleur en stijl is realiseerbaar. Wil je een natuurlijke beton look? Dan kies je waarschijnlijk voor natuurlijke betonkleuren. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor wit of andere kleuren te kiezen. Uit ervaring blijkt echter dat natuurkleuren in dit geval winnen. Naast kleurkeuze, heeft u ook keuze uit patronen of andere effecten.

Makkelijk in onderhoud
Een beton vloer is antiallergeen. De naadloze vloer maakt het bacteriën onmogelijk zich ergens tussen te nestelen en is dus vuil- en stofafstotend. Het oppervlak kan zowel droog als vochtig schoongemaakt worden. Daarnaast kan beton goed tegen water en is daarom ook geschikt voor keukens en badkamers.

 

9576 0 Share this: